top of page

De Avontuurlijke Roadtrips worden georganiseerd door evenementenbureau 2Do Events te Son en Breugel, onder leiding van eigenaresse Vera van den Boogaard. Ons team heeft de afgelopen jaren vele delen van de wereld gezien!

Van scholen opknappen in Bosnië, tot een taxibus naar Gambia brengen, van backpakken door Brazilië, tot crossen door de woestijn, van knuffels naar weeshuizen brengen tot het doorkruisen van onmogelijke plekken in de Balkan.
 

Aangestoken door het reisvirus in een combinatie met het steunen van goede doelen, zijn de Scandinavië Expeditie, Highland Trail en de Balkan Tour ontstaan. Deze reizen zorgen voor een onvergetelijk avontuur met als belangrijkste ingrediënten kamperen, samenwerking, prachtige uitzichten en vele kilometers!
 

Wij willen met ons enthousiasme ook jou overtuigen van reizen op deze low budget manier. We willen je graag meenemen op één van deze onvergetelijke tochten vol glimlachmomenten!
 

Neem gerust een kijkje op de rest van deze website en hou je niet in om je in te schijven voor een van deze fantastische Avontuurlijke Roadtrips!

  • Facebook Vintage Stamp
  • Twitter Vintage Stamp
  • YouTube Vintage Stamp
  • LinkedIn Vintage Stamp

Wil jij jou ervaringen delen of heb je interesse?

Wij horen het graag van je!

avontuurlijkeroadtrips@gmail.com of +31499460622

  • Flickr Vintage Stamp

Nieuwsbrief

bottom of page